woensdag 24 maart 2010

Koivijver waterval aanleggen
Het toevoegen van een koi vijver waterval is een gemakkelijke manier om uw vijver er professioneel uit te laten zien en mooi te maken. Maak gebruik van uw natuurlijke hulpbronnen, het hoeft ook niet duur te zijn en het is een plezierige bezigheid.

Wat heb je nodig:
  • Schep, pikhouweel
  • Zand
  • Voering
  • Stenen
  • Beton (indien gewenst)
  • Decoratieve Steen

Stap 1 - Voorbereiding van de Ruimte
Zoek een natuurlijke plek die naar beneden loopt richting de koivijver. Verwijder eventuele bosjes en struiken. Zorg dat er geen waterleiding of stroomdraad onderdoor loopt.
Stap 2 - Graven
Met behulp van een schep, maakt u een kleine greppel dat de natuurlijke helling intensiveert. Houd in gedachten dat je in deze greppel stenen plaatst. Controleer de greppel of die diep genoeg is om het water goed te laten stromen met deze stenen er in.
Stap 3 - Het installeren van de pomp
Installeer de waterval pomp op dit moment. Zorg ervoor dat u toegang heeft tot stroom, maar zorg wel dat dit uit het zicht is. Dit zou je kunnen doen door wat stenen er langs te plaatsen (dit is alleen maar omdat het niet echt mooi lijkt als dit in het zicht is, je wil het zo natuurlijk mogelijk laten lijken)..
Stap 4 - Afzetten
Zet je greppel af met .zand en kunststof voering, zorg er voor dat er een kleine rand over blijft die gelijk is met de grond.
Stap 5 - Versier
Voeg gekleurde stenen toe in de greppel voor decoratie. Leg ook mooie stenen op de rand van de greppel om het te versieren.Geen opmerkingen:

Een reactie posten