dinsdag 20 april 2010

Onderhouden en schoonmaken van uw koi vijver


Zodra u uw koi vijver correct hebt geïnstalleerd moet u het regelmatig onderhouden en schoon maken.  Dit betekent dat de u het water in uw vijver schoon en helder moet houden ten alle tijden. Als u de bodem van uw vijver niet duidelijk kunt zien, betekent dit dat uw water niet schoon genoeg is. Verontreinigd water is voor uw koi zoals vervuilde lucht voor ons mensen. Uw koi zal niet lang leven als u het water niet regelmatig onderhoud en schoon maakt.

Ik beveel een goede all-in-een-schoonmaakt kit aan die onmiddellijk uw problemen oplost voor de onderhoud en schoonmaak van uw vijver.   


Oase Biopress set 6000

Deze drukfilterset bestaat uit een een Biopress drukfilter met een geintegreerde UVC unit en een daarop afgestemde filter- en beekloop pomp Aquamax Eco. Deze combi zorgt voor gegarandeerd helder water, de reiniging is zeer eenvoudig door de in de deksel geintegreerde reinigingsfunctie. De maximale doorstroming van de Biopress 6000 set is 2500 liter per uur. De Biopress 6000 is is geschikt voor vijvers met vis tot ongeveer 3000 liter water

Oase PE Vijverschaal 500 liter

Voor vijvergroottes tot 1 kubieke meter zijn voorgevormde kunstofvijvers een goed alternatief voor folievijvers. Het aanbrengen van de beplanting en inzet van pompen wordt vergemakkelijkt door de in de vorm geintegreerde moeras- en plantzones.
Afmeting: 178 x 126 x 56 cmGeen opmerkingen:

Een reactie posten